Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Mavedans med underviser Marie Møller ved FOF Aarhus

Mavedans - nybegyndere og letøvede

Tag med på en rejse ind i mavedansens verden, en orientalsk dansestilart med rødder i Mellemøsten, og bevæg din krop til arabisk-inspirerede rytmer.

På holdet arbejder vi på at udvikle dine dansefærdigheder gennem grundig teknikforståelse, avancerede kombinationer og musikforståelse. Du lærer en koreografi i løbet af kurset, men vi krydrer også timerne med forskellige improvisationsøvelser. Hver mødegang består af opvarmning, teknik, kombinationstræning, koreografi og eventuelt et særligt fokus, som fx at dykke ned i en stilart, rytmetræning, fortolkning af instrumenter eller lignende.

Som deltager på holdet vil du:

  • opnå større kropsbevidsthed og balance og øge dit velbefindende gennem bevægelse til musik
  • få vejledning i at mestre god og korrekt teknik
  • opnå større forståelse for mavedansens kulturelle baggrund og den arabiske musik.

Forudsætninger for deltagelse

Mavedans - Nybegyndere og letøvede henvender sig både til dig, der er helt ny i mavedans, og dig, som har en smule erfaring. Kender du allerede en del til mavedans og ønsker større udfordringer, kan du udforske alle vores kurser i dans og mavedans her.

Praktisk information

Vi anbefaler, at du ifører dig almindeligt træningstøj, og opfordrer til, at du medbringer et tørklæde til at binde om hofterne. Der kan forekomme udgifter til særlige redskaber, fx slør. Til undervisningen danser vi halvanden time i streg, så husk vandflasken.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 17:30-19:00 Søndergade 74 Anine Olsen
2 Mandag 09.09.2024 17:30-19:00 Søndergade 74 Anine Olsen
3 Mandag 16.09.2024 17:30-19:00 Søndergade 74 Anine Olsen
Se alle Se færre

Anine Olsen