Skip to content
Litterær vandring | FOF Aarhus | LiteraturexChange

Litterær vandring ved Thors Mølle

- Vi vandrer gennem den nyere danske litteratur

Tag med på en litterær vandring i Marselis Skov nær Thors Mølle med cand.mag. Nick Bo Madsen, hvor vi vil udforske det nyere danske litteraturlandskab med forfattere, der alle har debuteret efter år 2000.

Vi mødes ved Thors Mølle, hvor vi starter med en kop kaffe og kage imens du introduceres til vandringen og litteraturen. Herefter går vi i samlet flok ud på et par timers vandring (ca. 5 km) i Marselis Skov. På udvalgte steder gør vi korte stop, hvor Nick holder korte oplæg om forfattere, temaer og strømninger suppleret med smagsprøver fra deres værker. Mellem ’stationerne’ kan vi tale videre med hinanden om oplæggene.

Litteraturen fortæller os om, hvem vi er, og den giver os indsigt og udsyn. På vandringen vil du måske både blive mindet om tidligere læseoplevelser og inspireret til genlæsning eller nye læseoplevelser.

Hukommelsesforskning siger, at vi husker bedre, når vi bevæger os samtidig med, at vi lærer. Her er muligheden for at afprøve, om det også gælder for dig. Husk gode sko og evt. myggebalsam. Traveturen er egnet til deltagere, som kan gå 5 km i almindeligt skovterræn.

Program for dagen

  • Kl. 15.00-15.30: Vi mødes ved Thors Mølle til kaffe, te og kage
  • Ca. kl. 15.45-18.00: Litterærvandring i skoven
  • Ca. kl. 18.00: Vi afslutter vores vandring med et glas bobler i naturen og nyder udsigten over Aarhus Bugt.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med LiteratureXchange

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 21.06.2024 15:00-18:00 Thors Mølle Nick Bo Madsen
Underviser

Nick Bo Madsen

Jeg er cand. mag. i filosofi og dansk fra Aarhus Universitet i 2006.

Ekstern lektor på Medievidenskab ved Aarhus Universitet.

Jeg afholder endvidere kurser og forelæsninger ved Folkeuniversitetet i Aarhus og Ry. Endvidere er jeg foredragsholder på kommunebibliotekerne.