Skip to content
Gæstemad, madkursus i FOF Aarhus

Gæstemad

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer giver kurset inspiration til mad, som du kan forkæle dine gæster med.

Med afsæt i nordisk gastronomi, krydret med inspiration fra rundt om i verdenen, arbejder vi med fisk, skaldyr og kød samt masser af frisk frugt og grønt. Vores repertoire af kolde og varme retter opbygges og udvides efterhånden.

Det forventes, at du har noget kendskab til madlavning i forvejen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 18:00-21:40 H.H. Seedorffs Str. 7 Jonas Hasle Bendtsen
2 Torsdag 29.02.2024 18:00-21:40 H.H. Seedorffs Str. 7 Jonas Hasle Bendtsen
3 Torsdag 11.04.2024 18:00-21:40 H.H. Seedorffs Str. 7 Jonas Hasle Bendtsen
Se alle Se færre
Jonas Hasle Bendtsen | Underviser i gæstemad i FOF Aarhus
Underviser

Jonas Hasle Bendtsen

Jeg har 20 års erfaring med at lave og servere mad for gæster.

Som nyudlært kom jeg ud og sejle med kongeskibet Dannebrog.

Herefter har jeg arbejdet i og omkring Aarhus, hvor jeg senest var køkkenchef hos "Kähler villa dining", som jeg var med til at åbne og drive frem til for knap 3 år siden.

Til dagligt har jeg lagt madlavningen lidt til side, da jeg studerer kemi og fødevare på Aarhus Universitet.

Dog begiver jeg mig stadig udi at forkæle gæster som selvstændig med private dining og selskabscatering.