Skip to content
Undervisning i Hathayoga ved FOF Aarhus, underviser yogalærer Anne Margrethe Tolsgaard

Hatha yoga - letøvede

Find fordybelse, styrke og ro i en travl hverdag gennem hatha yoga. 

På holdet får du en styrkende allround yogaundervisning, som giver ro, energi og overskud. Du vil også mærke, at det giver velvære og fordybelse at komme ned i de dybe stræk, og at du uge for uge bliver stærkere og mere smidig.

Du bliver guidet gennem yogaøvelser, som lægger vægt på åndedrættet og korrekt anatomisk udførelse og styrker din kropslige og mentale oplevelse af hatha yoga. Øvelserne er gode og gavnlige og kan tages med overalt i verden.

Vi arbejder både i et roligt og dynamisk tempo og slutter timen af med lange, rolige stræk fra yin yoga og med dyb afspænding.

Vær opmærksom på, at hatha yoga er stærkt vanedannende!

Praktisk information

Alle redskaber og yogamåtter findes i lokalet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.01.2024 09:30-11:20 H.H. Seedorffs Str. 7 Eva Michaelsen
2 Tirsdag 30.01.2024 09:30-11:20 H.H. Seedorffs Str. 7 Eva Michaelsen
3 Tirsdag 06.02.2024 09:30-11:20 H.H. Seedorffs Str. 7 Eva Michaelsen
Se alle Se færre
 Eva Michaelsen, pilgrim, foredragsholder,  yogalærer, coach og meget mere.
Underviser

Eva Michaelsen

Jeg er pilgrim, foredragsholder, yogalærer, coach og meget mere.

Pilgrimsvandring
De sidste 25 år, dvs. siden 1997, har jeg vandret på forskellige Caminoer i Spanien, arbejdet intenst med “pilgrimsvandring og indre proces”, holdt hundredevis af foredrag om emnet samt arrangeret pilgrimskurser/vandringer både i Danmark og på Caminoen i Spanien.

Bevægelse er liv – liv er bevægelse
I over 30 år har jeg beskæftiget mig med og undervist i bevægelse. Det meditative fokus gennem flydende, vitaliserende bevægelse til musik og lyd. De seneste mange år har jeg arbejdet med og undervist i pilgrimsvandring og vandremeditation. Yogaen er kommet til som et naturligt supplement.

180 timers yogalæreruddannelse fra Mindful Motion – Mindful Care i Århus.

200 timers RYS Yoga Alliance yogalæreruddannelse fra Nepal Yoga Academy.

Derudover en mængde efteruddannelser hos Joe Barnett, Magdalena MecWeld, Birgitte Gorm Hansen, Simon Krohn, Søren Rasmussen, Ateeka, Kristine Marie Rost og mange flere.

Meditationsundervisning/kurser og supervision hos Helen Gamborg og Erik Mikkelsen siden 2005. Mere end 30 års meditationspraksis.

Uddannet i eurytmi (bevægelseskunst) i Schweiz og Norge fra 1985 til 1990.

Jeg underviser i Hatha Yoga og Yin Yoga og nogle gange blandede klasser med både yin og yang. Der er plads til både den blide og også den mere dynamiske form. Min yogastil er præget af stor ro og kropsbevidsthed og jeg kan undervise alle slags mennesker.

www.movimento.dk